ZORBA DE GRIEK ARNHEM

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1515 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Zorba de Griek Arnhem. Meer weten? Ontdek meer

10 mei 2024 om 19:57 Altijd mijn favoriet, erg lekker
7 mei 2024 om 20:36 Eten lauw en pita broodje karton knoflooksaus wat zurig gehaktballetjes voorgerecht hard eten lauw
1 mei 2024 om 17:06 Eten is niet gekomen…. Geen reacties of nummer bereikbaar
29 apr 2024 om 16:20 Het smaakte niet naar grieks kip droog champignons droog
28 apr 2024 om 0:28 Ik heb geen eten gekregen, waacht nog steeds. Staat dat mijn eten bezorged is! Wat een waardloos bedrijf die je geld steelt. En je niet eens op beld. Lekker makkelijk.
27 apr 2024 om 21:36 Slecht. Bezorging 2 uur. Koud eten. Echt slecht, mag ook geen grieks eten heten.
27 apr 2024 om 19:52 Ik geef niet snel een negatieve review maar nu dus wel. Uitermate teleurstellend slecht. Eten was lauw tot koud. Ik ga verder niet uitweiden maar mensen ga hier alsjeblieft geen eten bestellen want je betaald voor niks. Letterlijk.
21 apr 2024 om 22:05 Ik kreeg een berichtje day de auto kapot was en er niet bezorgd kon worden. Zelf dr bestelling maar opgehaald
17 apr 2024 om 19:53 Pasta was slappe hap. Kip 12 besteld en heb er 8 gekregen. Fanta exotic besteld x2 en kreeg normale fanta....bezorging was 10 min te laat
16 apr 2024 om 20:42 Helaas was àlles niet meer op temperatuur, minder nog dan lauw. Slappe smakeloze hap, smaakte niet eens Grieks! Had pilav erbij gevraagd en kreeg slappe aardappelschijfjes. Bezorging was wel stipt op afgesproken tijd.
16 apr 2024 om 7:20 Het eten was al koud , niet leuk Nooit meer bestellen
14 apr 2024 om 22:13 Na bericht dat bezorger onderweg was duurde het driekwartier. Pizza was echt steenkoud. Restaurant gebeld en die geloofde dat bezorger zei dat hij binnen kwartier heeft bezorgd